Αρχική Σελίδα

Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η ευνοϊκή πλαστική Co. Changzhou, ΕΠΕ, που βρίσκεται στη δύση Changzhou, καυχάται την κατάλληλη μεταφορά και τα τεράστια πλεονεκτήματα στα ταλέντα, την επιστήμη, την τεχνολογία, την οικονομία και την αγορά που παρουσιάζονται από «το δέλτα ποταμών Yangtze».

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν κυρίως: ράβδος στηριγμάτων, σωλήνας μόνωσης PE, τρισδιάστατη αυτοκόλλητη ταπετσαρία, υλικό μόνωσης φύλλων αλουμινίου αργιλίου, κύλινδρος αφρού, νουντλς λιμνών, ταινία αεροφυσαλίδων, πώματα σχεδίων πορτών και σε σχήμα υ L-shaped/V-shaped συσκευάζοντας προϊόντα PE, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες, όπως οι οικιακές συσκευές, οι τοίχοι κουρτινών, τα οχήματα, τα σκάφη, ο αθλητικός εξοπλισμός, η ηλεκτρονική και η ΤΠ.

Η φιλοσοφία μας είναι «υψηλότερη αποδοτικότητα, ανώτερη ποιότητα, καλύτερη τιμή», η οποία καθοδηγεί την επιχείρησή μας για να πετύχει στην εξαγωγή σε πολλούς νομούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, και την Ασία και να κερδίσει μια καλές φήμη και μια αξιοπιστία από την πλειοψηφία των πελατών μας μετά από τα έτη προσπαθειών από κάθε μέλος της επιχείρησής μας.

Είναι η συνεπής αναζήτησή μας για να παρέχει στους πελάτες τα ικανοποιητικά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία. Είμαστε πρόθυμοι να κερδίσουμε την περισσότερες ικανοποίηση και αναγνώριση μέσω των συνεχών προσπαθειών και ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους φίλους των διάφορων κύκλων. Καλωσορίστε στην επιχείρησή μας!

                       all_05.jpg

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd. Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd. Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Changzhou ευνοϊκό

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις